logo


192

Систина Офталмологија Sistina Oftalmologija

Поликлиниката за очни болести Систина Офталмологија, со својата врвна технологија, најсовремените дијагностички методи и искусниот тим овозможува високопрофесионален пристап во грижата за вашите очи и во решавањето на проблемите со видот.

Poliklinikata za ocni bolesti Sistina Oftalmologija, so svojata vrvna tehnologija, najsovremenite dijagnosticki metodi i iskusniot tim ovozmozuva visokoprofesionalen pristap vo grizata za vasite oci i vo resavaneto na problemite so vidot.

Слични сајтови

Геронтологија

519 Јавната здравствена установа Геронтолошки Завод "13 Ноември" се наоѓа во Скопје, ул.4 јули 129 Повеќе »

Поликлиника Интермед-Арт

7966 Поликлиника Интермед-Арт е основана во февруари 2011год, лоцирана е на бул.Партизански Одреди Повеќе »

Emuderm

8085 EMUDERM е чисто оригинално масло од ему во форма на богата кремаста смеса. Гарантирано е Повеќе »

Соникс дооел, Скопје

1215 Компанијата Соникс дооел од Скопје, веќе 20 години е реномиран застапник на еминентни имиња во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Систина Офталмологија