logo


2021

АДРА дооел ADRA dooel

Друштво за градежништво трговија и услуги АДРА дооел Скопје, под ова име работи од 2002 година а на пазарот присутни сме повеке од 17 години. Со 60 вработени фирмата спаѓа во мали но брзо растечки претпријатија, Работиме брзо и квалитетно и секогаш работата ја завршуваме пред дадениот рок од инвеститорот, а нашиот тим од професионални работници секогаш нудат мудри решенија за решавање на проблемите и исполнување на строгите критериуми на инвеститорот. АДРА има долгогодишна соработка со компании како што се : BLIZU, PROTOTIP,ONE, EVN и многу други фирми кои одлучиле да работат со нас и секогаш се повеќе од задоволни од нашето професионално работење..

Drustvo za gradeznistvo trgovija i uslugi ADRA dooel Skopje, pod ova ime raboti od 2002 godina a na pazarot prisutni sme poveke od 17 godini. So 60 vraboteni firmata spaga vo mali no brzo rastecki pretprijatija, Rabotime brzo i kvalitetno i sekogas rabotata ja zavrsuvame pred dadeniot rok od investitorot, a nasiot tim od profesionalni rabotnici sekogas nudat mudri resenija za resavane na problemite i ispolnuvane na strogite kriteriumi na investitorot. ADRA ima dolgogodisna sorabotka so kompanii kako sto se : BLIZU, PROTOTIP,ONE, EVN i mnogu drugi firmi koi odlucile da rabotat so nas i sekogas se poveke od zadovolni od naseto profesionalno rabotene..

Слични сајтови

Кожа-мак

3685 ДруШтвото Кожа-мак ДОО Скопје е основано 1992 година од страна на ѓорЃи Трајковски со основна Повеќе »

Интерградба

3426 Интерградба ДОО, е специјализирана компанија за проектирање на конструкции во градежништвото. Повеќе »

Prostor.mk

4343 Во текот на своето постоење Простор е една од водечките компании и дизајнери во Република Повеќе »

ИталМак

5356 Од 2000 г. Мите Бојчев ги реализира овие два типа на куќи за живеење, со стандардни или Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар АДРА дооел