logo


2029

Алконпроект Alkonproekt

АЛКОНПРОЕКТ е современа, високо технолошки опремена градежна компанија,подготвена да се носи со сите предизвици на модерната архитектура и на современите градежни оперативни зафати.Нашиот главен мотив и поттик за нови предизвици се градбите кои остануваат позади нас и плеjадата задоволни Клиенти, Корисници и Инвеститори...

ALKONPROEKT e sovremena, visoko tehnoloski opremena gradezna kompanija,podgotvena da se nosi so site predizvici na modernata arhitektura i na sovremenite gradezni operativni zafati.Nasiot glaven motiv i pottik za novi predizvici se gradbite koi ostanuvaat pozadi nas i plejadata zadovolni Klienti, Korisnici i Investitori...

Слични сајтови

Ефикс Електрикал

5769 Ефикс Електрикал е компанија за современите потреби на вашиот дом или вашата индустрија. Повеќе »

Дебој трон

3410 Дебој трон е градежна фирма од Охрид, која што врши секоков вид на градежни работи, поставува Повеќе »

БОЧКА ДИЗАЈН

2079 БОЧКА ДИЗАЈН -Скопје Повеќе »

Фасада

2960 Приватна фирма Фасада Доел како претставник на реномираната фирма РЕНОВА е формирана во 2002 Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Алконпроект