logo


2033

А.ММПЛУС A.MMPLUS

Фирмата А.ММПЛУС е основана во 1985. Главната дејност на нашата фирма се проектанстки и консултантски услуги со надзор во реализација на проектите. Со проектантските услуги и надзор опфатени се фазите за архитектура, статика, електрика, водовод и канализација, греење и климатизација, ентериер и мебел, хортикултура...

Firmata A.MMPLUS e osnovana vo 1985. Glavnata dejnost na nasata firma se proektanstki i konsultantski uslugi so nadzor vo realizacija na proektite. So proektantskite uslugi i nadzor opfateni se fazite za arhitektura, statika, elektrika, vodovod i kanalizacija, greene i klimatizacija, enterier i mebel, hortikultura...

Слични сајтови

Мастер Инжинеринг

355 Формирана како семејна компанија за градежништво Мастер инженеринг е фокусирана на изградба на Повеќе »

Стемит и Р

2878 Стемит & Р е трговско претпријатие, специјализирано за продажба на градежен оков за ПВЦ, дрво Повеќе »

ВИП Проект

6004 Компанијата ВИП Проект, која што е основана во 2009 година, претставува млада но успешна Повеќе »

Дела Пласт

1843 Дела Пласт -Неготино Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар А.ММПЛУС