logo


2034

Ана Ком Ana Kom

АНА КОМ е лидер на Македонскиот Пазар за увоз на смрзнато пиле и делови од пиле. Основана е во 2001 година од страна на Аргир Аргировски и е во негова 100% сопственост. Компанијата започнува да дејствува со увоз на грчко пилешко месо, а постојаниот раст доведе до проширување на производствената програма, со што компанијата почна да увезува и од западно европските земји. Во Ана Ком работат 14 висококвалификувани вработени, кои секојдневно се посветени на задоволување на потребите на нашите потрошувачи...

ANA KOM e lider na Makedonskiot Pazar za uvoz na smrznato pile i delovi od pile. Osnovana e vo 2001 godina od strana na Argir Argirovski i e vo negova 100% sopstvenost. Kompanijata zapocnuva da dejstvuva so uvoz na grcko pilesko meso, a postojaniot rast dovede do prosiruvane na proizvodstvenata programa, so sto kompanijata pocna da uvezuva i od zapadno evropskite zemji. Vo Ana Kom rabotat 14 visokokvalifikuvani vraboteni, koi sekojdnevno se posveteni na zadovoluvane na potrebite na nasite potrosuvaci...

Слични сајтови

ЕАМ Конфекција

2290 Прозводството на материјали е одпочнато во 2005 година и тоа само од една причина, што во Повеќе »

Мак Мадесјо

7530 Добредојдовте на веб страницата на компанијата Мак - Мадесјо ДОО.​ Доколку имате потреба од Повеќе »

Bifruit

71 Природните овошни сокови Bifruit, како иновативен производ на Млекара а.д. Битола, се појавија Повеќе »

Алпојо

3123 Алпојо - ДООЕЛ Охрид, со седиште во Охрид е основано во 1993 год. и главна дејност на фирмата Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ана Ком