logo


2034

Ана Ком Ana Kom

АНА КОМ е лидер на Македонскиот Пазар за увоз на смрзнато пиле и делови од пиле. Основана е во 2001 година од страна на Аргир Аргировски и е во негова 100% сопственост. Компанијата започнува да дејствува со увоз на грчко пилешко месо, а постојаниот раст доведе до проширување на производствената програма, со што компанијата почна да увезува и од западно европските земји. Во Ана Ком работат 14 висококвалификувани вработени, кои секојдневно се посветени на задоволување на потребите на нашите потрошувачи...

ANA KOM e lider na Makedonskiot Pazar za uvoz na smrznato pile i delovi od pile. Osnovana e vo 2001 godina od strana na Argir Argirovski i e vo negova 100% sopstvenost. Kompanijata zapocnuva da dejstvuva so uvoz na grcko pilesko meso, a postojaniot rast dovede do prosiruvane na proizvodstvenata programa, so sto kompanijata pocna da uvezuva i od zapadno evropskite zemji. Vo Ana Kom rabotat 14 visokokvalifikuvani vraboteni, koi sekojdnevno se posveteni na zadovoluvane na potrebite na nasite potrosuvaci...

Слични сајтови

Евро Џинс

1054 Фирмата Evro Jeans како производител и продажба на џинс конфенкција и ХТЗ (заштитна облека) се Повеќе »

ФИДКО

4819 ФИДКО е компанија со седиште во Скопје, Македонија, основана во 1992 година, која нуди Повеќе »

А.Д.ТЕЦ Неготино

1862 А.Д.ТЕЦ Неготино Акционерско друштво за производство на електрична енергија Повеќе »

ЛТХ

6841 ЛТХ Доо Скопје нуди ладилна опрема, сервис на ладилна опрема, професионална опрема за кујни и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ана Ком