logo


2048

АТОМЕМ дооел ATOMEM dooel

АТОМЕМ на своите клиенти им обезбедува снабдување од магацинот со брзи испораки од асортиманот на повеќе атрактивни артикли секогаш достапни во потребни количини и побарувања на крајните потрошувачи согласно сезонската побарувачка. Денес, ние сме мала мобилна и флексибилна фирма со над 300 клиенти од Република Македонија и другите земји, на која предизвиците не и се непознати, а искуството стекнато низ работа и подготвеноста за нови предизвици се одговор на потребите на пазарот...

ATOMEM na svoite klienti im obezbeduva snabduvane od magacinot so brzi isporaki od asortimanot na poveke atraktivni artikli sekogas dostapni vo potrebni kolicini i pobaruvana na krajnite potrosuvaci soglasno sezonskata pobaruvacka. Denes, nie sme mala mobilna i fleksibilna firma so nad 300 klienti od Republika Makedonija i drugite zemji, na koja predizvicite ne i se nepoznati, a iskustvoto steknato niz rabota i podgotvenosta za novi predizvici se odgovor na potrebite na pazarot...

Слични сајтови

Алфа рент а кар

5274 Ние нудиме огромен избор на такси автомобили, но ако ви треба автомобил за изнајмување во Повеќе »

Ан-Го Шпед

5870 Автоплац Ан-Го Шпед од Битола врши увоз на половни возила од странство. Погледнете ги Повеќе »

The Uniroyal

21 Униројал ви нуди голем избор на пневмтици за сите возила, со одличен квалитет и најевтини Повеќе »

Пежо Македонија

5351 Брендот Пежо, ужива висок степен на имиџ и голема доверба кај купувачите во Македонија. Ова е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар АТОМЕМ дооел