logo


208

Инженерска институција на Македонија Inzenerska institucija na Makedonija

Инженерска институција на Македонија (ИМИ) е единствена професионална, неполитичка и непрофитабилна организација која преку своите здруженија и сојузи ги обединува инженерите практичари и инженерите научници во Република Македонија.

Inzenerska institucija na Makedonija (IMI) e edinstvena profesionalna, nepoliticka i neprofitabilna organizacija koja preku svoite zdruzenija i sojuzi gi obedinuva inzenerite prakticari i inzenerite naucnici vo Republika Makedonija.

Слични сајтови

Здружение на ортодонтите на Македонија

6916 Здружението на ортодонтите на Македонија е доброволно здружение на специјалистите по Повеќе »

ИАБ Македонија

5135 IAB Македонија е здружение за интерактивно огласување, посветено на развивањето и Повеќе »

Мултикултура

5455 Здружението на граѓани „Mултикултура“ е основано во август 2000 година. Во моментов, Повеќе »

Analysis and Advisory Group

916 ААГ - Analysis and Advisory Group е динамично консултантско друштво регистрирано во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Инженерска институција на Македонија