logo


2100

Viva Viva

Нашите корени се длабоки колку најдлабокиот корен во овоштарникот. Нашите стандарди се мерат со највисоката овошка на дрвото. Работиме вредно, растеме и даваме плодови како најплодната земја. Природата е наш учител од каде црпиме знаење и мудрост. Нашата цел е јасна како најјасниот сончев зрак. Природата нам ни подарува дар од себе, а ние Ви подаруваме дел од нас. Природно си е природно!

Nasite koreni se dlaboki kolku najdlabokiot koren vo ovostarnikot. Nasite standardi se merat so najvisokata ovoska na drvoto. Rabotime vredno, rasteme i davame plodovi kako najplodnata zemja. Prirodata e nas ucitel od kade crpime znaene i mudrost. Nasata cel e jasna kako najjasniot soncev zrak. Prirodata nam ni podaruva dar od sebe, a nie Vi podaruvame del od nas. Prirodno si e prirodno!

Слични сајтови

Мермер и гранит Флекс

2419 Преработува~киот капацитет на нашата фирма се наоѓа на магистралниот пат Струмица - Берово (на Повеќе »

ТЕХНОПРОДУКТ

1833 ТЕХНОПРОДУКТ е друштво во приватна сопственост, основано од Блажо Ризов на крајот од октомври Повеќе »

Златекс

415 Фирмата ZLATEX EXPORT-IMPORT е основана 1989 година од фамилијата Ацески и се базира на 100% Повеќе »

Кланица со ладилник

5845 АД Кланица со ладилник Струмица е компанија која опстојува на пазарот повеќе од 60 години. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Viva