logo


215

МАГ- култура и искуство, MAG- kultura i iskustvo,

НВО ,,МАГ-култура и искуство,, од Скопје е формирана во 1996 година и со години успешно работи на културниот проект ,,Претставување на македонската култура низ светот и кај нас,,.

NVO ,,MAG-kultura i iskustvo,, od Skopje e formirana vo 1996 godina i so godini uspesno raboti na kulturniot proekt ,,Pretstavuvane na makedonskata kultura niz svetot i kaj nas,,.

Слични сајтови

Младински Сојуз Крушево

6745 Младински Сојуз (МС) е независна, невладина, неполитичка и непрофитна организација основана во Повеќе »

Еко Свест

863 Мисијата на Центарот за истражување и информирање „Еко-свест“ е да информира и да промовира Повеќе »

ХОПС - Опции за здрав живот

3349 ХОПС - Опции за здрав живот е невладина, непрофитна и непартиска организација, која започна со Повеќе »

Секој Студент

6734 „Секој Студент“ е студентско движење. Мисијата на „Секој Студент“ е да помогне во развојот на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар МАГ- култура и искуство,