logo


217

Македонски центар за женски права - Шелтер Центар Makedonski centar za zenski prava - Selter Centar

Македонски центар за женски права - Шелтер Центар е невладина, неполитичка и непрофитабилна, лобистичка женска организација која работи за афирмација, имплементација и заштита на женските права.

Makedonski centar za zenski prava - Selter Centar e nevladina, nepoliticka i neprofitabilna, lobisticka zenska organizacija koja raboti za afirmacija, implementacija i zastita na zenskite prava.

Слични сајтови

Македонско научно здружение за аутизам

6257 Македонско научно здружение за аутизам се занимава со проблематиката на аутистичниот спектар Повеќе »

Здружение на новинарите на Македонија

3196 Здружение на новинарите на Македонија (ЗНМ) е основано во 1946 година. Член е на Меѓународната Повеќе »

СОС Детско село Македонија

5547 СОС Детско Село Интернационал е меѓународна невладина организација за социјална заштита, Повеќе »

Инова Либ

5614 Добредојдовте на страната на Здружението за развој и иновации на библиотеки „Инова Либ“ кое е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Македонски центар за женски права - Шелтер Центар