logo


22

O2 Fitnes O2 Fitnes

За вашиот кардио тренинг ви нудиме повеќе од 10 видови на орбитрек. Голем избор на универзални справи, 4 видови на велосипеди, лента за трчање, машка и женска облека, суплименти и додатоци во исхраната витамини и минерали избор од над 15 најпознати фирми.

Za vasiot kardio trening vi nudime poveke od 10 vidovi na orbitrek. Golem izbor na univerzalni spravi, 4 vidovi na velosipedi, lenta za trcane, maska i zenska obleka, suplimenti i dodatoci vo ishranata vitamini i minerali izbor od nad 15 najpoznati firmi.

Слични сајтови

КК Младост

5054 Добредојдовте во веб страницата на Кошаркарскиот Клуб Младост во Битола од Македонија. Тука ги Повеќе »

Спортски центар ФОРЦА

2912 Форца е прв и уникатен бренд во Скопје кој нуди комплетни услуги за спорт, рекреација и Повеќе »

Ски Маврово

987 Мистично и романтично, во прегратката на високите врвови на планината Кораб, регионот на Повеќе »

Вила Пајо

7099 Вила Пајо е луксузна вила во планинското село Ниже Поле кое се наоѓа во близина на природниот Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар O2 Fitnes