logo


223

Тениска Академија Марковски Teniska Akademija Markovski

ТК МТП постои од 1995 година. Создаден е како резултат на тениската идеа на Милан Марковски, која беше поддржана и реализирана со помош на неколкумина љубители на тенисот, во време кога Македонија ги живееше првите години од осамостојувањето, па и организацијата на тенисот како и се друго ги доживуваше промените предизвикани од оваа состојба.

TK MTP postoi od 1995 godina. Sozdaden e kako rezultat na teniskata idea na Milan Markovski, koja bese poddrzana i realizirana so pomos na nekolkumina lubiteli na tenisot, vo vreme koga Makedonija gi ziveese prvite godini od osamostojuvaneto, pa i organizacijata na tenisot kako i se drugo gi dozivuvase promenite predizvikani od ovaa sostojba.

Слични сајтови

РК Вардар

5055 РК Вардар од Скопје е осумкратен ракометен шампион на Македонија. Претходно настапуваше под Повеќе »

Академија за тенис ПАВЛОВСКИ

4096 ПРИЕМ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ ВО ТЕНИСКИТЕ ШКОЛИ ЗА МЕСЕЦ SEPTEMVRI: - БИТОЛА, СЕКОЈА САБОТА И НЕДЕЛА Повеќе »

Bodytec

8034 Без разлика дали припаѓате на категоријата на оние кои сакаат да ја намалата својата тежина и Повеќе »

Probike[Bike Shop]

4082 Probike е лоциран на улица Драга Стојановска бр 4, локал 1, во населбата Кисела Вода, Скопје, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Тениска Академија Марковски