logo


2285

ВАБО VABO

ВАБО, Штип е текстилна компанија посветена кон изработка на атрактивни модели од женска колекција , со пријатно чувство на мекост и удобност во носењето. Веќе 10-тина години остваруваме успешна соработка со нашите партнери од текстилната индустрија, која во моментов, се базира на принципите на лон производство.

VABO, Stip e tekstilna kompanija posvetena kon izrabotka na atraktivni modeli od zenska kolekcija , so prijatno cuvstvo na mekost i udobnost vo noseneto. Veke 10-tina godini ostvaruvame uspesna sorabotka so nasite partneri od tekstilnata industrija, koja vo momentov, se bazira na principite na lon proizvodstvo.

Слични сајтови

Hennlich

6921 Наша примарна цел е да ви помогнеме за брзо и компетентно ориентиранје во пазарот на Повеќе »

КОНУС КОМЕРЦ

4797 Во Конус Комерц ДООЕЛ - Скопје Македонија ќе најдете - Клинести ремени - Гумени и ПВЦ Повеќе »

Делфини

7095 Формирањето на фирмата „Делфини“ доо Битола, датира од 1999 година како друштво за набавка на Повеќе »

ДАСС ИНЖИНЕРИНГ

4813 ИНЖЕНЕРИНГ УСЛУГИ, ГРАДЕЖНИ РАБОТИ – КЛУЧ НА РАКА ДЕЈНОСТ: Електроенергетика и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ВАБО