logo


2298

Imepa Imepa

IMEPA д.o.o. Штип е произведувач на метални Twist-off капачиња.

IMEPA d.o.o. Stip e proizveduvac na metalni Twist-off kapacina.

Слични сајтови

ТимелПроект

6311 ТимелПроект (Тимел) е мулти-дисциплинарна приватна инженеринг компанија која нуди советодавни Повеќе »

Делфо Комерц

1227 Претпријатието за произвотсво „Делфо Комерц“ е формирана во 1992 год. Во почеток само со Повеќе »

Даркос

7096 Даркос Скопје нуди производство на запчаници, редуктори, резервни делови за погонски Повеќе »

Evropa

828 Акционерското друштво “ЕВРОПА“ постои од 1882 година, кога беше формирано како занаетчиска Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Imepa