logo


23

Silhuete Bitola Silhuete Bitola

Во самиот Центар на Битола ,во трговскиот комплекс Пелагонка 2, сместен е нашиот ново отворен салон кој ги носи кај нас новитетите од најпознатите конгреси и семинари за козметика во светот, сеедно дали станува збор за трендови од Италија, Франција, Англија или Америка.Со организирана обука во салонот, со стручни лица од странство, овде се вложува и во едуцирање на персоналот.

Vo samiot Centar na Bitola ,vo trgovskiot kompleks Pelagonka 2, smesten e nasiot novo otvoren salon koj gi nosi kaj nas novitetite od najpoznatite kongresi i seminari za kozmetika vo svetot, seedno dali stanuva zbor za trendovi od Italija, Francija, Anglija ili Amerika.So organizirana obuka vo salonot, so strucni lica od stranstvo, ovde se vlozuva i vo educirane na personalot.

Слични сајтови

Витаком

5871 Витаком дооел Скопје е ексклузивен увозник и дистрибутер на DALTON Beaute de la Mer Повеќе »

Антонија

5869 Повелете во нашиот салон за убавина Антонија со брза и квалитетна услуга, салонот за убавина Повеќе »

Гучио

5623 Дооел "Гучио" од Штип е ексклузивен увозник и дистрибутер за Македонија на брендовите: Cuccio Повеќе »

АВТ Интернатионал

5239 АВТ Интернационал дооел Скопје е овластен дистрибутер на светски познати брендови од областа Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Silhuete Bitola