logo


2316

Туртел АД Turtel AD

“Туртел” е акционерско друштво за трговија на мало, големо и извоз-увоз со седиште на улица “Тошо Арсов” – 36 Штип . Основна дејност на друштвото е трговија на големо и мало со дрва, градежен материјал , санитарна опрема, обоена и црна металургија, метална стока, цевки и пластични цевки .

“Turtel” e akcionersko drustvo za trgovija na malo, golemo i izvoz-uvoz so sediste na ulica “Toso Arsov” – 36 Stip . Osnovna dejnost na drustvoto e trgovija na golemo i malo so drva, gradezen materijal , sanitarna oprema, oboena i crna metalurgija, metalna stoka, cevki i plasticni cevki .

Слични сајтови

Choco Aviators

6312 Choco Aviators е македонска компанија за чоколадни производи. Има огромен избор на уникатни Повеќе »

Милошевски Хем

2717 МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ од Скопје е основана во 2003 година како приватно претпријатие. Основна Повеќе »

Пепси Македонија

6434 Добредојдовте на официјалната страна на Пепси Македонија, вашиот прозорец кон волшебниот свет Повеќе »

Лидерском

7307 Лидерском - Скопје, Македонија е млада трговска компанија, која успешно застапува неколку Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Туртел АД