logo


2344

Микротони Mikrotoni

Центарот за згрижување на слухот МИКРОТОНИ се занимава со решавање на вашите проблеми со слухот како и со заштита на слухот. Во нашиот центар исто така функсионира и отопластична лабораторија опремена спрема европски стандарди.

Centarot za zgrizuvane na sluhot MIKROTONI se zanimava so resavane na vasite problemi so sluhot kako i so zastita na sluhot. Vo nasiot centar isto taka funksionira i otoplasticna laboratorija opremena sprema evropski standardi.

Слични сајтови

Поликлиника Медика

2803 ПЗУ Поликлиника Медика како приватна здравствена организација е основана во 1993 година. Повеќе »

HemoLab

4576 HemoLab е дијагностичка лабораторија која е посветена на решавање здравствени проблеми од Повеќе »

Зорба Консалтинг

7832 М-р. Лидија Зорба работи како психолог, едукатор и тренер во Центарот за применета психологија Повеќе »

Pzu dr lazo kirov

8030 ПЗУ "Др Лазо Киров" егзистира од 2004 год,од 2012 се надоградува со уште една дејност т.е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Микротони