logo


236

Бела Bela

Приказната на Бела започнува во 1991 години, кога мајка и ќерка инспирирани од феноменот на прекрасната македонска жена отвораат мало модно студио, кое има за цел да ги задоволи потребите за елеганција и софистициран стил. Грижејќи се да ја интегрираат нивната семејна љубов и енергија во уникатна облека, ова мало модно студио прерасна во големо препознатливо семејство. Ваквиот стремеж ја позиционираше оваа компанија меѓу омилените кројачи за деловни жени ширум земјата, кои како такви имаат воспоставено и личен однос со Бела.

Prikaznata na Bela zapocnuva vo 1991 godini, koga majka i kerka inspirirani od fenomenot na prekrasnata makedonska zena otvoraat malo modno studio, koe ima za cel da gi zadovoli potrebite za elegancija i sofisticiran stil. Grizejki se da ja integriraat nivnata semejna lubov i energija vo unikatna obleka, ova malo modno studio prerasna vo golemo prepoznatlivo semejstvo. Vakviot stremez ja pozicionirase ovaa kompanija megu omilenite krojaci za delovni zeni sirum zemjata, koi kako takvi imaat vospostaveno i licen odnos so Bela.

Слични сајтови

Bozinovski

73 Божиновски часовници и накит е официјален дистрибутер за TAG HEUER,BREITLING, TISSOT, CALVIN Повеќе »

Тетекс

1389 Тетекс АД - Тетово е реномиран производител на текстилни производи и тоа конфекција и Повеќе »

Perle Noire

2794 Даниела Давчевска Петреска, по професија дипломиран филолог, започна со креирање на накит од Повеќе »

Marquis Holder

5525 Marquis Holder е компанија која постои веќе … години и се бави со продажба на високо Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Бела