logo


2374

Ваметал Vametal

Компанијата ВАМЕТАЛ е основанa во 2000 година и е во 100% приватна сопственост. На почетокот од своето работење фирмата беше орентирана кон трговијата со Ладновални и Топловани Лимови. Во 2003-та ВАМЕТАЛ инвестираше во нов сопствен магацински и производствен погон, со што во понатамошното работење фирмата го прошири својот асортиман и започна со трговија на Поцинкуван и Пластифициран лим.

Kompanijata VAMETAL e osnovana vo 2000 godina i e vo 100% privatna sopstvenost. Na pocetokot od svoeto rabotene firmata bese orentirana kon trgovijata so Ladnovalni i Toplovani Limovi. Vo 2003-ta VAMETAL investirase vo nov sopstven magacinski i proizvodstven pogon, so sto vo ponatamosnoto rabotene firmata go prosiri svojot asortiman i zapocna so trgovija na Pocinkuvan i Plastificiran lim.

Слични сајтови

ЦМЦ Екокон

6326 ЦМЦ Екокон врши проектирање, изведба и одржување на мерни системи за надзор и регулација на Повеќе »

Циклама Инженеринг

6451 ДПТУГ ЦИКЛАМА ИНЖИНЕРИНГ од Гостивар, како друштво во приватна сопственост е основана во 1991 Повеќе »

ФЗЦ 11 Октомври

2449 Фабриката за заварени цевки и профили ФЗЦ 11 Октомври А.Д. од Куманово со гордост го носи Повеќе »

Меркатор Анг

4968 Меркатор Анг е фирма која се занимава со продажба на железни профилни цевки,лимови,жица и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ваметал