logo


239

Фешн груп Fesn grup

FASHION GROUP e најголема малопродажна компанија за текстил во регионот и во своја сопственост ги има правата на ексклузивност, франшиза и мастер франшиза за многу светски познати модни брендови. Ние сме лидери на пазарот според бројот на моно-бренд продавници во наша сопственост, продажни површини и годишен промет во земјите во кои работиме. Нашиот успех се базира на еминентни економски перформанси, одлична меѓународна репутација, стручност и стабилна платформа за понатамошен развој.

FASHION GROUP e najgolema maloprodazna kompanija za tekstil vo regionot i vo svoja sopstvenost gi ima pravata na ekskluzivnost, fransiza i master fransiza za mnogu svetski poznati modni brendovi. Nie sme lideri na pazarot spored brojot na mono-brend prodavnici vo nasa sopstvenost, prodazni povrsini i godisen promet vo zemjite vo koi rabotime. Nasiot uspeh se bazira na eminentni ekonomski performansi, odlicna megunarodna reputacija, strucnost i stabilna platforma za ponatamosen razvoj.

Слични сајтови

Градинарски центар Пинар-С

861 Наша примарна дејност е планирање,проектирање, изведба и одржување на јавни,деловни и приватни Повеќе »

Астибо Фешн Груп

3887 Астибо Фешн Груп, е компанија која работи според принципите на врвните модели за менаџирање со Повеќе »

Bozinovski

73 Божиновски часовници и накит е официјален дистрибутер за TAG HEUER,BREITLING, TISSOT, CALVIN Повеќе »

ДЕТА ТЕКС

4823 Дета Текс Струга се занимава со продажба на еко кожа и други репроматеријали. Еко кожата е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Фешн груп