logo


2395

Кетрин-EМ Ketrin-EM

Фирмата Кетрин-EМ дооел е основана во почетокот на 2005 година. По подолго анализирање на условите на пазарот се дојде до посакуваните карактеристики кои треба да ги поседува целната група на купувачи на нашата фирма, а тоа се потребата од широк асортиман на производи за различни потреби, конкурентна цена, соодветен квалитет, како и постојано воведување на нови производи. Од самите почетоци се одликува со сериозен пристап во областа на трговијата, па така и годините по нашето основање се карактеризираат со постојан растеж.

Firmata Ketrin-EM dooel e osnovana vo pocetokot na 2005 godina. Po podolgo analizirane na uslovite na pazarot se dojde do posakuvanite karakteristiki koi treba da gi poseduva celnata grupa na kupuvaci na nasata firma, a toa se potrebata od sirok asortiman na proizvodi za razlicni potrebi, konkurentna cena, soodveten kvalitet, kako i postojano voveduvane na novi proizvodi. Od samite pocetoci se odlikuva so seriozen pristap vo oblasta na trgovijata, pa taka i godinite po naseto osnovane se karakteriziraat so postojan rastez.

Слични сајтови

Кликс

5320 Интернет продавницата Кликс во сопственост на ГАМА ПРОМ ДОО Скопје, започна со работа на Повеќе »

Okaidi- Fashion Group

4098 FASHION GROUP e најголема малопродажна компанија за текстил во регионот и во своја сопственост Повеќе »

Детска градинка Рада Поцева

4599 Јавната установа за деца - Детската градинка „Рада Поцева“ Кавадарци e основана 1963 година Повеќе »

ZOO Skopje

74 Зоолошката градина Скопје е формирана во 1926 година од страна на тричлена комисија со која Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Кетрин-EМ