logo


24

Arena Restorani Arena Restorani

Уште од самиот почеток во 2006 година поставивме високи стандарди во услугите кои ги нудиме на нашите клиенти. Во салата од 1000 м2 која воодушевува со својот раскошен, ексклузивно дизајниран ентериер создадовме капацитет за 630 гости. Со цел да го задржиме епитетот “најдобри” успеавме до совршенство да ја усовршиме експертизата за организирани настани без разлика дали станува збор за семејна веселба, свечена прослава, коктел забава или гала бал.

Uste od samiot pocetok vo 2006 godina postavivme visoki standardi vo uslugite koi gi nudime na nasite klienti. Vo salata od 1000 m2 koja voodusevuva so svojot raskosen, ekskluzivno dizajniran enterier sozdadovme kapacitet za 630 gosti. So cel da go zadrzime epitetot “najdobri” uspeavme do sovrsenstvo da ja usovrsime ekspertizata za organizirani nastani bez razlika dali stanuva zbor za semejna veselba, svecena proslava, koktel zabava ili gala bal.

Слични сајтови

ОК Хотел

6574 Уникатно опремениот ОК Хотел е лоциран во мирен дел на градот, на 2.8 километри од центарот на Повеќе »

Astera Restoran

4445 Ексклузивен ресторан со богато мени кое изобилува со избор од најдобрите салати, топли и ладни Повеќе »

Ваго-Петрол

2286 "Ваго-Петрол" започнува со работа во далечната 1990 година. Од тогаш наваму имаме пречекано Повеќе »

Хотел Монтана Палас

4516 Хотел Монтана Палас е еден од најубавите хотели во Македонија, и е лоциран над најубавиот град Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Arena Restorani