logo


240

Иново Брокер Inovo Broker

ИНОВО БРОКЕР е приватна фирма и е истовремено овластена брокерска установа под раководство и супервизија на комисијата за хартии од вредност во Македонија. Иново Брокер е официјално регистрирана на почетокот на 2006 година. Примарните активности се тргување со хартии од вредност во Р. Македонија.

INOVO BROKER e privatna firma i e istovremeno ovlastena brokerska ustanova pod rakovodstvo i supervizija na komisijata za hartii od vrednost vo Makedonija. Inovo Broker e oficijalno registrirana na pocetokot na 2006 godina. Primarnite aktivnosti se trguvane so hartii od vrednost vo R. Makedonija.

Слични сајтови

Ажурност Консалт

6327 Ажурност Консалт, Гостивар ви нуди секаков вид сметководствени услуги на професионално ниво. Повеќе »

Некст Консалтинг

5652 Нудиме комплетно Решение за Развој на Вашиот Бизнис! Некст консалтинг врши имплементација на Повеќе »

Epi Centar

7315 Epi centar(Economy, planning, innovation) is a private consulting company, established on Повеќе »

Консалтинг Плус

5507 Консалтинг Плус е компанија за сметководствени и интелектуални услуги , основана како семејна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Иново Брокер