logo


241

ИФФК Браќа Манаки IFFK Braka Manaki

Интернационалниот Фестивал на Филмска Камера "Браќа Манаки", што се одржува секоја година во Битола, е организиран од Друштвото на филмски работници на Република Македонија - ДФРМ.

Internacionalniot Festival na Filmska Kamera "Braka Manaki", sto se odrzuva sekoja godina vo Bitola, e organiziran od Drustvoto na filmski rabotnici na Republika Makedonija - DFRM.

Слични сајтови

Тиквешки Гроздобер

6594 Тиквешки гроздобер претсавува продолжување на една долга и богата традиција која на овие Повеќе »

Фестивал на античка драма "Стоби"

6504 Во изминатите девет години, успеавме да создадеме фестивал, кој може да реконструира сцени од Повеќе »

Денс Фест

2163 Интерарт културниот центар е единствен центар во Македонија посветен исклучиво на развојот на Повеќе »

Фестивали Езерски бисери и Ѕвездички

5282 На меѓународниот арт фестивал "Езерски бисери" учествуваат детски и младински вокални, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ИФФК Браќа Манаки