logo


2414

СИГМА SIGMA

"СИГМА" ДООЕЛ е компанија специјализирана за продажба на производи за бањи и комплетна изведба на санотарни простории. Нашите почетоци се случија во 1989 година и од тогаш до денес наша мисија е создавање на стилски и функционални бањи и домови за нашите клиенти.

"SIGMA" DOOEL e kompanija specijalizirana za prodazba na proizvodi za bani i kompletna izvedba na sanotarni prostorii. Nasite pocetoci se slucija vo 1989 godina i od togas do denes nasa misija e sozdavane na stilski i funkcionalni bani i domovi za nasite klienti.

Слични сајтови

Феник Компани

5687 Сите либели се создаваат и произведуваат во нашиот сопствен производен оддел. Со тоа ние сме Повеќе »

Кони Копи

3246 КОНИ- КОПИ е овластен дистрибутер во Р. Македонија на еден од лидерите во светот на Повеќе »

Дизајн Фантазија

2174 ДИЗАЈН ФАНТАЗИЈА е домашно претпријатие за производство на мебел. Нејзините почетоци датираат Повеќе »

Арт Мебел Центар

7259 Диспоситиво Дооел, основана 2009год. е фабрика за производство на мебел, со услуга на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар СИГМА