logo


2419

Мермер и гранит Флекс Mermer i granit Fleks

Преработува~киот капацитет на нашата фирма се наоѓа на магистралниот пат Струмица - Берово (на излезот од Дабиле према Берово од десната страна) на плац со површина од 1500 м2. Опремена е со најсовремени машини за обработка на мермер и гранит од познати италијански производители, со што е овозмо`ена потполна автоматска обработка на каменот.

Prerabotuva~kiot kapacitet na nasata firma se naoga na magistralniot pat Strumica - Berovo (na izlezot od Dabile prema Berovo od desnata strana) na plac so povrsina od 1500 m2. Opremena e so najsovremeni masini za obrabotka na mermer i granit od poznati italijanski proizvoditeli, so sto e ovozmo`ena potpolna avtomatska obrabotka na kamenot.

Слични сајтови

Kolid

443 Колид располага со динамична и обучена продажна сила која функционира преку најсовремен Повеќе »

Металопромет

1516 Компанијата ДООЕЛ МЕТАЛОПРОМЕТ, Струмица е основана 1972 година од страна на г-дин Мите Повеќе »

Металкеј

5087 “Металкеј” е фирма која е формирана во 1992 година и се занимава со следните Повеќе »

КМС МАЛЕРИЧ

1851 Фирмата КМС МАЛЕРИЧ од Неготино е генерален застапник на реномираната фирма за инокс опрема Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мермер и гранит Флекс