logo


245

Фестивал Охридско Лето Festival Ohridsko Leto

Фестивалот Охридско Лето претставува големо достоинство и исклучителна културна придобивка за Охрид и Р.Македонија. Манифестација со која на најдостоинствен и најрепрезентативен начин и Охрид и Република Македонија можат да се претстават во светот.

Festivalot Ohridsko Leto pretstavuva golemo dostoinstvo i isklucitelna kulturna pridobivka za Ohrid i R.Makedonija. Manifestacija so koja na najdostoinstven i najreprezentativen nacin i Ohrid i Republika Makedonija mozat da se pretstavat vo svetot.

Слични сајтови

Скопје Стрит Фестивал

5536 Преку креативност, интеракција и музика сакаме заедно со вас да го изградиме социјалниот и Повеќе »

Интернационалen филмски фестивал- ОСФАФ

6793 Академскиот кино клуб го претставува Интернационален филмски фестивал - ОСФАФ,кој се одржува Повеќе »

Форест Фест

5516 „Секое дрво има свое семејство“. Промоција на семејното шумарство преку дводневен фестивал на Повеќе »

Охридско Лето

6894 Ако се зборува за Фестивалот Охридско лето во пресрет на неговото 54-то издание,сигурно е дека Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Фестивал Охридско Лето