logo


248

Мал Битолски Монмартр Mal Bitolski Monmartr

Од освојувањето на првата награда на детското ликовно студио на сојузниот конкурс на „Сината ластовичка“ и раѓањето на идејата, преку денот на просветителите и колонијата „Битола“, па се до доаѓањето до конечната физиономија на „Малиот битолски Монмартр“ и неговото развивање и опстојување цели 25 години..

Od osvojuvaneto na prvata nagrada na detskoto likovno studio na sojuzniot konkurs na „Sinata lastovicka“ i raganeto na idejata, preku denot na prosvetitelite i kolonijata „Bitola“, pa se do doaganeto do konecnata fizionomija na „Maliot bitolski Monmartr“ i negovoto razvivane i opstojuvane celi 25 godini..

Слични сајтови

Недела на ресторани

7572 „Недела на ресторани“ е замислен како настан на кој граѓаните и посетителите на Скопје ќе Повеќе »

Меѓународен Карневал "Прочка" Прилеп

6737 По повод христијанскиот празник Прочка во Прилеп традиционално се одржува меѓународен карневал Повеќе »

Тетово Филм Фестивал

4324 Филмски фестивал со повеќе од 27 земји од целиот свет.Жирито избра најдобри филмови кои ќе Повеќе »

Бебе Саем

6814 БЕБЕ САЕМ ве поканува да дојдете и да поминете забавен ден со семејството на место каде што се Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мал Битолски Монмартр