logo


249

АЛЕКС СИСТЕМИ ALEKS SISTEMI

АЛЕКС СИСТЕМИ постои од 2007 година на македонскиот пазар, со визија да понуди беспрекорна услуга на своите клиенти за решенија од областа на системи за видео надзор, алармни системи, системи за контрола на пристап и евиденција на работно време, компјутерски и мрежни системи, сателитска опрема, а како краен резултат да добие задоволен клиент.

ALEKS SISTEMI postoi od 2007 godina na makedonskiot pazar, so vizija da ponudi besprekorna usluga na svoite klienti za resenija od oblasta na sistemi za video nadzor, alarmni sistemi, sistemi za kontrola na pristap i evidencija na rabotno vreme, kompjuterski i mrezni sistemi, satelitska oprema, a kako kraen rezultat da dobie zadovolen klient.

Слични сајтови

Emborium

1237 д самиот почеток во 2006та година, салонот за плочки и санитарија ЕМБОРИУМ се етаблира на Повеќе »

Мебел-Ви

1800 Мебел-Ви“ е фирма за производство и продажба на мебел основана во 1997 година во Виница. Во Повеќе »

Мани Сервис

4467 После неколку години работење без фирма, во 1989 година ми се роди идејата да основам приватна Повеќе »

Ројал инвест

1167 Градежни материјали,декоративен камен, ламинатни подови, паркет и патос, кермаички плочки туш Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар АЛЕКС СИСТЕМИ