logo


25

Meblo Trejd Meblo Trejd

Мебло Трејд е компанија со долгогодишно искуство и традиција на докажан квалитет. Основана е во 1998 година и од тогаш функционира континуирано. Мотото на нашата компанија e ВИСОК КВАЛИТЕТ ЗА ФЕР ЦЕНИ. Како потврда за нашиот квалитет се стотиците задоволни купувачи и корисници на нашите услуги. Во нашата продавница ке ги најдете најквалитетните аксесоари за кујна, почнуваќи од големата палета на рачки, најголемиот избор на ногари, па се до специјалните аксесоари што тешко се наоѓаат во нашава држава.

Meblo Trejd e kompanija so dolgogodisno iskustvo i tradicija na dokazan kvalitet. Osnovana e vo 1998 godina i od togas funkcionira kontinuirano. Mototo na nasata kompanija e VISOK KVALITET ZA FER CENI. Kako potvrda za nasiot kvalitet se stoticite zadovolni kupuvaci i korisnici na nasite uslugi. Vo nasata prodavnica ke gi najdete najkvalitetnite aksesoari za kujna, pocnuvaki od golemata paleta na racki, najgolemiot izbor na nogari, pa se do specijalnite aksesoari sto tesko se naogaat vo nasava drzava.

Слични сајтови

Срма

1186 Претпријатието СРМА е основано 1992 година, како трговија на мало со мебел и бела техника. Во Повеќе »

Веел Пром

7069 ВЕЕЛ-ПРОМ Дооел Драго Скопје постои и успешно се развива на македонскиот пазар од 26.06.1990 Повеќе »

Дома МЕБЕЛ

632 Дома Мебел е трговско претпријатие кое се бави со увоз и продажба на мебел од земјите на Повеќе »

Montenegro

1183 МОНТЕНЕГРО е компанија со приватен капитал со седиште во Гостивар, која успешно функционира на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Meblo Trejd