logo


259

Imako Vino Imako Vino

Историјата на винарската визба ИМАКО ВИНО започнува во 1989 година со основањето на Интернационалната Македонска Компанија - ИМАКО. Во почетокот главната дејност е трговија со вино, но во 2002 год. ИМАКО ВИНО започнува со изградба на сопствена винарија. Винарската визба ИМАКО ВИНО се наоѓа во живописен предел на Овчеполското виногорје, во близина на градот Штип (Повардарски вински регион).

Istorijata na vinarskata vizba IMAKO VINO zapocnuva vo 1989 godina so osnovaneto na Internacionalnata Makedonska Kompanija - IMAKO. Vo pocetokot glavnata dejnost e trgovija so vino, no vo 2002 god. IMAKO VINO zapocnuva so izgradba na sopstvena vinarija. Vinarskata vizba IMAKO VINO se naoga vo zivopisen predel na Ovcepolskoto vinogorje, vo blizina na gradot Stip (Povardarski vinski region).

Слични сајтови

Макробиотик

4759 Макробиотик е првата специјализирана онлајн продавница за макробиотика и здрава храна во Повеќе »

Sinpex

15 СИНПЕКС е компанија во приватна сопственост, која егзистира од 1990 година со основна дејност Повеќе »

Штраус

7031 Во првата фарма за ноеви во Полог пристигнаа четири семејства со по три ноја и 20 пилиња. Повеќе »

Расадник Агрокласик

5498 АГРОКЛАСИК Е МАКЕДОНСКИ БРЕНД ЗА ПРОДАЖБА НА КВАЛИТЕТНИ ОВОШНИ САДНИЦИ ОД АРОНИЈА, ЛЕШНИЦИ, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Imako Vino