logo


2605

Основен суд Крива Паланка Osnoven sud Kriva Palanka

Основниот суд во Крива Паланка е првостепен суд со основна надлежност за подрачјата за кои е основан, и надлежен е да одлучува во прв степен по кривични дела и прекршоци.

Osnovniot sud vo Kriva Palanka e prvostepen sud so osnovna nadleznost za podracjata za koi e osnovan, i nadlezen e da odlucuva vo prv stepen po krivicni dela i prekrsoci.

Слични сајтови

Адвокат Даниела Настова

282 Се надевам дека посетата на оваа страна ќе Ви биде од голема корист и ќе ги добиете потребните Повеќе »

Адвокатската канцеларија Апостолски

1282 Адвокатската канцеларија Апостолски е една од најпознатите македонски адвокатски канцеларии во Повеќе »

Swiss Expert

6048 Swiss Expert е центар кој обезбедува професионален лингвистички квалитет на услуги во областа Повеќе »

Адвокатска канцеларија Владо Џилвиџиев

5656 Адвокатска Канцеларија Владо Џилвиџиев е една од водечките канцеларии со широк спектар на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Основен суд Крива Паланка