logo


2606

Основен суд Кочани Osnoven sud Kocani

Основниот суд во Кочани се наоѓа во центарот на градот Кочани, на ул. “Никола Карев” 4. Судот е сместен во трокатна станбена зграда, со современ архитектонски изглед.

Osnovniot sud vo Kocani se naoga vo centarot na gradot Kocani, na ul. “Nikola Karev” 4. Sudot e smesten vo trokatna stanbena zgrada, so sovremen arhitektonski izgled.

Слични сајтови

Адвокатска канцеларија Савич

4410 Адвокатската канцеларија Савич е високо рангирана адвокатска фирма, лоцирана во Скопје Повеќе »

Лингвистик Системс

3280 Лингвистик Системс е основана во 2004 година со цел да се задоволи потребата за високо Повеќе »

Адвокатската канцеларија Илија Чилиманов

2248 Адвокатската канцеларија Илија Чилиманов е основана во 2001 год. во Скопје. Работејќи претежно Повеќе »

Извршител Зоран Петрески

5488 Извршителот Зоран Петрески е роден на 1 октомври 1973 година во Скопје. Канцеларијата на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Основен суд Кочани