logo


261

Filovski Family Winery Filovski Family Winery

Темелите на винаријата беа поставени во 2005 година во идиличната околина на едно мало село, каде што климатските и почвените услови се уникатни, надополнети со чиста еколошка средина. Самата винарија е половина вкопана во ридот за да се одржува нешто пониска температура од надворешната, којашто може да достигне над 40°С во летните месеци. Проектираниот капацитет е 150 000 литри, којшто сметаме дека е оптимален капацитет за одржување на високиот квалитет на виното.

Temelite na vinarijata bea postaveni vo 2005 godina vo idilicnata okolina na edno malo selo, kade sto klimatskite i pocvenite uslovi se unikatni, nadopolneti so cista ekoloska sredina. Samata vinarija e polovina vkopana vo ridot za da se odrzuva nesto poniska temperatura od nadvoresnata, kojasto moze da dostigne nad 40°S vo letnite meseci. Proektiraniot kapacitet e 150 000 litri, kojsto smetame deka e optimalen kapacitet za odrzuvane na visokiot kvalitet na vinoto.

Слични сајтови

Слога ДОО

3635 Слога ДОО е водечка компанија во преработка на ориз и производство на пелети во Повеќе »

АД ОРАНЖЕРИИ - Хамзали

2420 АД ОРАНЖЕРИИ с. Хамзали општина Босилово, Струмица е Акционерско Друштво чија претежна дејност Повеќе »

Mama'S

473 Не многу одамна, некаде на југот од Балканот, во старата скопска меана ДУКАТ, седеа тројцата Повеќе »

Фалкон

6435 ТД Фалкон ДООЕЛ е Ваш сигурен партнер во земјоделието! Фирма основана за развој и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Filovski Family Winery