logo


2611

Основен суд Струмица Osnoven sud Strumica

Основниот суд во Струга се наоѓа во центарот на градот Струга, на ул. “Струшки кепенци” б.б. Судот е сместен во петкатна станбена зграда, со современ архитектонски изглед. Во нејзина непосредна близина се лоцирани Македонски телекумуникации, ОВР Струга и повеќе адвокатски канцеларии.

Osnovniot sud vo Struga se naoga vo centarot na gradot Struga, na ul. “Struski kepenci” b.b. Sudot e smesten vo petkatna stanbena zgrada, so sovremen arhitektonski izgled. Vo nejzina neposredna blizina se locirani Makedonski telekumunikacii, OVR Struga i poveke advokatski kancelarii.

Слични сајтови

Основен суд Куманово

2610 Основен суд Куманово се наоѓа во центарот на градот Куманово на улица „11 Октомври„ б.б. Судот Повеќе »

Тошиќ и Јевтиќ

7575 За Тошиќ & Jевтиќ како адвокати, привилегија е да одговорат на сите потреби на нашите клиенти Повеќе »

Адвокатска канцелрија Станкович и Јошевска

759 STANKOVIC & JOSEVSKA law office was established in 2008 by the founders Snezana Stankovic and Повеќе »

Основен суд Берово

2599 Судовите во Република Македонија меѓу кои и Основниот суд Берово се основани со Повелба на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Основен суд Струмица