logo


262

Tikves Tikves

Истражувањата на теренот, инвестициите во современа технологија за производство, развојот на нови производи, ангажманот на домашни и странски врвни експерти за вино, се чекорите со кои ги поставуваме стандардите по кои се мери успешноста на македонската винска индустрија и го трасираме патот за Македонија да го заземе своето место како реномиран вински регион во глобални рамки.

Istrazuvanata na terenot, investiciite vo sovremena tehnologija za proizvodstvo, razvojot na novi proizvodi, angazmanot na domasni i stranski vrvni eksperti za vino, se cekorite so koi gi postavuvame standardite po koi se meri uspesnosta na makedonskata vinska industrija i go trasirame patot za Makedonija da go zazeme svoeto mesto kako renomiran vinski region vo globalni ramki.

Слични сајтови

Гермер Груп

5987 Гермер Груп е увозник на италијанскиот бренд LoBello автентична висококвалитетна храна за Повеќе »

Biomarel-Shiitake

150 БИ0МАРЕЛ - ДОО - Битола е најголемата фарма за производство на печурки "Shiitake" во Повеќе »

Бест фуд ТИ

2428 Бест фуд ТИ е компанија која што преработува зеленчук и овошје. Основана е во 1991 како Повеќе »

Френки

1399 Нашите први искуства за извоз на храна датираат од 1995 година. Денеска Френки ДОО е еден од Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Tikves