logo


2645

Ленсмак Lensmak

Ленсмак е компанија која располага со оптички производи и помагала со кои ги снабдува оптичките продавници, офталмолошките ординации и аптеките. Создадена од професионалци посветени да обезбедат брза и квалитетна услуга специфично адаптирана според потребите на клиентот. Тимот на Ленсмак, со повеќе од 20 години искуство во производство и продажба на оптички производи, настојува да го понуди најдоброто од иновативната и функционална технологија на своите партнери.

Lensmak e kompanija koja raspolaga so opticki proizvodi i pomagala so koi gi snabduva optickite prodavnici, oftalmoloskite ordinacii i aptekite. Sozdadena od profesionalci posveteni da obezbedat brza i kvalitetna usluga specificno adaptirana spored potrebite na klientot. Timot na Lensmak, so poveke od 20 godini iskustvo vo proizvodstvo i prodazba na opticki proizvodi, nastojuva da go ponudi najdobroto od inovativnata i funkcionalna tehnologija na svoite partneri.

Слични сајтови

Вивадент

5319 ВИВАДЕНТ се наоѓа во близина на центарот на градот (погледнете ја картата на контакт). На Повеќе »

Психијатриска болница Демир Хисар

7330 Јавната здравствена установа Психијатриска болница Демир Хисар е формирана во 1956 година. Повеќе »

Медицал Адванце

5925 Медицал Адванце е специјализирана за студија, консултантски услуги, реализација (клуч), Повеќе »

Стоматолошката ординација КРМЗОВ

1344 Стоматолошката ординација Тони- К- Дет е синоним за професионалност,квалитет, ефикасност, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ленсмак