logo


268

Kartal Winery Kartal Winery

Лоцирана во главниот град на Македонија, Скопје, со својот мал капацитет од 200.000 литри на годишно ниво, најсовремена опрема за преработка и зреење на виното и грижливо одбраното сортно грозје од скопското виногорје, нашата винарска визба Ви овозможува висок квалитет и уживање во секоја капка вино.

Locirana vo glavniot grad na Makedonija, Skopje, so svojot mal kapacitet od 200.000 litri na godisno nivo, najsovremena oprema za prerabotka i zreene na vinoto i grizlivo odbranoto sortno grozje od skopskoto vinogorje, nasata vinarska vizba Vi ovozmozuva visok kvalitet i uzivane vo sekoja kapka vino.

Слични сајтови

Agri.mk

3325 Аgri.mk е проект на ентузијасти, постдипломци на Факултетот за земјоделски науки и храна, Повеќе »

Велком

6078 Велком е приватна компанија за увоз - извоз, основана уште во 1992 година во Скопје. Во Повеќе »

АД ОРАНЖЕРИИ - Хамзали

2420 АД ОРАНЖЕРИИ с. Хамзали општина Босилово, Струмица е Акционерско Друштво чија претежна дејност Повеќе »

Фитоплант

5419 „Фитоплант“ Расадник, Валандово, е компанија која се занимава со производство и продажба на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Kartal Winery