logo


269

Вински Витези Vinski Vitezi

Ги почитуваме и промовираме христијанските вредности и традиции во врска со лозарството и винарството и притоа делуваме во хуманитарните активности. Несебично ги промовираме македонските вина државата и во светот.

Gi pocituvame i promovirame hristijanskite vrednosti i tradicii vo vrska so lozarstvoto i vinarstvoto i pritoa deluvame vo humanitarnite aktivnosti. Nesebicno gi promovirame makedonskite vina drzavata i vo svetot.

Слични сајтови

Попе Плус Дооел - Гевгелија

1827 Попе Транспорт/Попе Плус. Oвластен дистрибутер на производите на Повеќе »

З Пласт

2386 З Пласт доо од с. Муртино - фирма лоцирана во Југоисточниот регион на Македонија, поточно во Повеќе »

Алена - Рајска Градина

6943 Друштво за трговија на големо и мало АЛЕНА-РАЈСКА ГРАДИНА ДОО експорт-импорт Скопје. Повеќе »

Даниво Дооел

1788 Реномираната компанија „Даниво Дооел“ Е основана во 2000та година. Се занимава со Производство Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Вински Витези