logo


2717

Милошевски Хем Milosevski Hem

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ од Скопје е основана во 2003 година како приватно претпријатие. Основна дејност на претпријатието е трговија на големо со хемикалии, опрема , консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена. МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е генерален увозник и дистрибутер на македонскиот пазар за професионални средства за чистење и дезинфекција од познатата германско-австриска компанија Werner&Mertz professional која поседува ISO 9001, ISO 14001, како и EMAS сертификат за заштита на животната средина. Средствата се концентрати со највисок квалитет.

MILOSEVSKI HEM DOOEL od Skopje e osnovana vo 2003 godina kako privatno pretprijatie. Osnovna dejnost na pretprijatieto e trgovija na golemo so hemikalii, oprema , konsalting i inzenering vo site oblasti od prehranbenata industrija, industrijata za pijalaci i profesionalnata higiena. MILOSEVSKI HEM DOOEL e generalen uvoznik i distributer na makedonskiot pazar za profesionalni sredstva za cistene i dezinfekcija od poznatata germansko-avstriska kompanija Werner&Mertz professional koja poseduva ISO 9001, ISO 14001, kako i EMAS sertifikat za zastita na zivotnata sredina. Sredstvata se koncentrati so najvisok kvalitet.

Слични сајтови

Saitis Fashion

4178 Saitis модната индустрија е основана во 1978 година во Лариса, Грција. Од тогаш Повеќе »

Steliza

3648 Произвотство на маици,тренерки,дуксери исто така во нашата програма содржи и работни одела од Повеќе »

Baduco

6033 Baduco е риба со сите посакувани атрибути: згодна (за секоја пригода), атрактивна (со Повеќе »

Снабдување Запад

7098 Снабдување Запад ДООЕЛ - Скопје опфаќа деловен и станбен простор, при што заклучно со Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Милошевски Хем