logo


2749

Игротека Том и Џери Igroteka Tom i DJeri

Игротеката “Том и Џери“ се наоѓа во населбата Радишани, во Скопје, во објектот кој порано беше продавница на Славија. Сместена е во единечна просторија со неверојатни 480 m3, целосно климатизирана и исклучиво прилагодена за организирање на незаборавни роденденски забави. Ви нудиме широк спектар на услуги, пијалоци и грицки по многу достапни цени (ценовник), а во соработка со нашите редовни доставувачи и пици, пастрмајлии, ордевери, торти и слично, едноставно се што е потребно за организација на една роденденска забава. Имате значајна слобода при изборот на услугите и количините, со што може сами да креирате роденденска забава прилагодена на Вашиот вкус и можности.

Igrotekata “Tom i DJeri“ se naoga vo naselbata Radisani, vo Skopje, vo objektot koj porano bese prodavnica na Slavija. Smestena e vo edinecna prostorija so neverojatni 480 m3, celosno klimatizirana i isklucivo prilagodena za organizirane na nezaboravni rodendenski zabavi. Vi nudime sirok spektar na uslugi, pijaloci i gricki po mnogu dostapni ceni (cenovnik), a vo sorabotka so nasite redovni dostavuvaci i pici, pastrmajlii, ordeveri, torti i slicno, ednostavno se sto e potrebno za organizacija na edna rodendenska zabava. Imate znacajna sloboda pri izborot na uslugite i kolicinite, so sto moze sami da kreirate rodendenska zabava prilagodena na Vasiot vkus i moznosti.

Слични сајтови

Кетрин-EМ

2395 Фирмата Кетрин-EМ дооел е основана во почетокот на 2005 година. По подолго анализирање на Повеќе »

Детска Градинка "8 Март"

5214 Градинката "8 Март" почнаа со својата работа 1979 год. (Објект Пржино), и токму оваа година е Повеќе »

Green House Градинка

4596 Идејата за основање на градинката Green House се случи сосема природно, како некаков вид Повеќе »

Dema-Stil

4695 Посетете ја нашата страница каде ќе можите да го разгледате широкиот асортиман на производи, и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Игротека Том и Џери