logo


28

Oaza Oaza

Оаза е пионер на иновативен бренд, со нaпредни концепти и креирање на третман со високи перформанси. 14 годишно искуствона професионално работење и истражување на најквалитетни козметики со суровини од морско, растително и биотехнолошко потекло резултира со широка палета на услуги – третмани, создадени за нега на сите типови и состојби на кожата без разлика на годините и полот. Сите препарати се клинички тестирани и даваат веднаш видиливи ефекти и долготрајни позитивни ефекти на квалитети и фукнционирање на кожата.

Oaza e pioner na inovativen brend, so napredni koncepti i kreirane na tretman so visoki performansi. 14 godisno iskustvona profesionalno rabotene i istrazuvane na najkvalitetni kozmetiki so surovini od morsko, rastitelno i biotehnolosko poteklo rezultira so siroka paleta na uslugi – tretmani, sozdadeni za nega na site tipovi i sostojbi na kozata bez razlika na godinite i polot. Site preparati se klinicki testirani i davaat vednas vidilivi efekti i dolgotrajni pozitivni efekti na kvaliteti i fukncionirane na kozata.

Слични сајтови

Голден Долина

2523 Изучувањето на природата и користењето на нејзините богатсва ја нуди современата наука веќе Повеќе »

АВТ Интернатионал

5239 АВТ Интернационал дооел Скопје е овластен дистрибутер на светски познати брендови од областа Повеќе »

Ателиер

6006 Овој сајт е наменет за студиото кое работи со шминка, маникир и фризури. Тимот работеше Повеќе »

Viola Beauty Center

104 Луксузниот амбиент на VIOLA BEAUTY CENTER единствен во нашиот град Ви нуди широк спектар на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Oaza