logo


281

Велнес Ласер Центар Velnes Laser Centar

Ординацијата Wellness е единствена во Македонија и на Балканот а помеѓу првите 5 во Европа која користи најнова технологија во нискоинтензивна ласер терапија. Технологијата доаѓа од Канада каде е во широка употреба од 2001 година а во САД од 2004. Технологијата е револуционерна поради тоа што сега можат успешно да се лечат проблемите во рбетот како што се спондилоза(шилци) и дископатии со успех од 90%.

Ordinacijata Wellness e edinstvena vo Makedonija i na Balkanot a pomegu prvite 5 vo Evropa koja koristi najnova tehnologija vo niskointenzivna laser terapija. Tehnologijata doaga od Kanada kade e vo siroka upotreba od 2001 godina a vo SAD od 2004. Tehnologijata e revolucionerna poradi toa sto sega mozat uspesno da se lecat problemite vo rbetot kako sto se spondiloza(silci) i diskopatii so uspeh od 90%.

Слични сајтови

Габријела Бошков

5224 Љубов. Среќа. Пријателство. Внимание. Грижа. Семејство. Партнерство, Образование, Развој, Повеќе »

Налгесин С

6282 Налгесин С..Брзо ослободува од болка... Налгесин С е добро познат лек против болка со брз Повеќе »

Биомедика Дијагностика

6664 Со 13 канцеларии во Централна и Источна Европа и еден тим од 250 професионалци, Биомедика е Повеќе »

Максидент-Вршковски

1616 Приватната здравствена установа “Максидент-Вршковски” е основана во 2005 година во Битола и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Велнес Ласер Центар