logo


2831

Samantha Samantha

Дистрибуција на производи за широка потрошувачка е нашата основна дејност. Се стремиме во целост да ги исполниме потребите и очекувањата на нашите клиенти и финални потрошувачи, да им овозможиме достапност на производите на светски познатите производители. Саманта доо е основана како приватна трговска фирма и претставува семен бизнис. Фирмата е основана во Скопје во 1992 година, од страна на Г-ин Марјан Здравевски, со единствена визија, да ги задоволи потребите на потрошувачите преку достапност на квалитетни и иновативни производи и при тоа да биде нивен долгорочен избор, како и да ги оствари целите на добавувачите.

Distribucija na proizvodi za siroka potrosuvacka e nasata osnovna dejnost. Se stremime vo celost da gi ispolnime potrebite i ocekuvanata na nasite klienti i finalni potrosuvaci, da im ovozmozime dostapnost na proizvodite na svetski poznatite proizvoditeli. Samanta doo e osnovana kako privatna trgovska firma i pretstavuva semen biznis. Firmata e osnovana vo Skopje vo 1992 godina, od strana na G-in Marjan Zdravevski, so edinstvena vizija, da gi zadovoli potrebite na potrosuvacite preku dostapnost na kvalitetni i inovativni proizvodi i pri toa da bide niven dolgorocen izbor, kako i da gi ostvari celite na dobavuvacite.

Слични сајтови

Kacak Trans

4251 Качак Транс е компанија во приватна сопственост, која работи веќе 20 години во областа на Повеќе »

Lupek logistics

807 ЛУПЕК ЛОГИСТИК е формирана во 2005 година. Веќе во следната година фирмата завзема угледно Повеќе »

АД „Галеб“ Охрид

3076 АД „Галеб“ Охрид е реномирано патничко-транспортно претпријатие во Република Македонија со 65 Повеќе »

Интер Логистик

3055 Почетоците на компанијата Интер Логистик започнуваат со друштвото дооел "Митко Комерц" кое е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Samantha