logo


284

Агенција за недвижности Дом Лукс Agencija za nedviznosti Dom Luks

Агенција за недвижности Дом Лукс од Скопје започна со работа во мај 2000 година. Поради тоа, компанијата има долгогодишно искуство, основана позиција на пазарот и во моментов специјализира во издавањето станови и куќи во Скопје на вработените на амбасади и меѓународни корпорации со кои има долгогодишна соработка.

Agencija za nedviznosti Dom Luks od Skopje zapocna so rabota vo maj 2000 godina. Poradi toa, kompanijata ima dolgogodisno iskustvo, osnovana pozicija na pazarot i vo momentov specijalizira vo izdavaneto stanovi i kuki vo Skopje na vrabotenite na ambasadi i megunarodni korporacii so koi ima dolgogodisna sorabotka.

Слични сајтови

АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ КАПИТАЛ консалтинг - ОХРИД

1705 Агенцијата за недвижности КАПИТАЛ-ОХРИД започна со работа во октомври, 2008 г. Се наоѓаме Повеќе »

Пресс Клиппинг

3457 Ние сме компанија која веќе 7 години во Македонија врши услуги за мониторинг на медиумските Повеќе »

Дарма Дома

684 Потрагата по вашиот дом започнува од кај нас. Агенцијата за недвжности ДАРМА ДОМА е спремна Повеќе »

Сајчески

5680 Агенцијата за недвижности - Сајчески се занимава со: административни работи, купопродажба на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Агенција за недвижности Дом Лукс