logo


2867

ДТУТП СОЛОПРЕВОЗ DTUTP SOLOPREVOZ

ДТУТП СОЛОПРЕВОЗ ДООЕЛ Скопје е едно од реномираните друштва за меѓународен и внатрешен транспорт во Р. Македонија. Почетоците на друштвото датираат од 1999, започнувајќи со едно транспортно возило -шлепер, како приватен превозник Зоран Велицковски со поле на работење во рамките на просторите на поранешна Југославија и Грција.

DTUTP SOLOPREVOZ DOOEL Skopje e edno od renomiranite drustva za megunaroden i vnatresen transport vo R. Makedonija. Pocetocite na drustvoto datiraat od 1999, zapocnuvajki so edno transportno vozilo -sleper, kako privaten prevoznik Zoran Velickovski so pole na rabotene vo ramkite na prostorite na poranesna Jugoslavija i Grcija.

Слични сајтови

Каргомакс

7042 Каргомакс е официјален застапник на Iveco возилата за Македонија. Каргомакс ја започна Повеќе »

Гебрудер вајс

3521 Gebrüder Weiss насекаде низ светот - Димензиите на „портокаловата” организација. Низ светот, Повеќе »

Транскоп патнички сообраќај

637 "ТРАНСКОП" патнички сообраќај А.Д. Битола се занимава со редовен превоз на патници во Повеќе »

ЛАГУНА Шпед

2915 Формирана е во 1997 год. Девизата на фирмата е дека мора напорно и чесно да се работи, за да Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ДТУТП СОЛОПРЕВОЗ