logo


289

Prestige-lux центар за убавина Prestige-lux centar za ubavina

Во салонот Prestige-lux ќе ги најдете сите најнови светски применети методи на достигнувањата во професионалната козметологијата. Prestige-lux веќе цели дванаесет години се грижи за вашиот изглед и вашето здравје со помош на новите ефективни технологии на лечење и дијагностики во апаратната козметологија, како и со примена на професионални линии за профалактика и лечење од голем број на козметички недостатоци.

Vo salonot Prestige-lux ke gi najdete site najnovi svetski primeneti metodi na dostignuvanata vo profesionalnata kozmetologijata. Prestige-lux veke celi dvanaeset godini se grizi za vasiot izgled i vaseto zdravje so pomos na novite efektivni tehnologii na lecene i dijagnostiki vo aparatnata kozmetologija, kako i so primena na profesionalni linii za profalaktika i lecene od golem broj na kozmeticki nedostatoci.

Слични сајтови

Студио „Кул Кат“

2624 Нас, вашите стилисти и пријатели од Студио „Кул Кат“ не одликуваат препознатливи Повеќе »

Hairstyling studio Cut and Cut

7570 Долгогодишното искуство е само доказ за нашата посветеност кон работата и клиентите, а Повеќе »

Silhuete Bitola

23 Во самиот Центар на Битола ,во трговскиот комплекс Пелагонка 2, сместен е нашиот ново отворен Повеќе »

Merkur

101 Парфимеријата МЕРКУР, е формирана во 1994 како екслузивна продавница во срцето на Широк Сокак. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Prestige-lux центар за убавина