logo


2893

Друштвото за консалтинг услуги "СФИД" Drustvoto za konsalting uslugi "SFID"

Друштвото за консалтинг услуги СМЕТКОВОДСТВО, ФИНАНСИИ И ДАНОЦИ "СФИД" е најголемо консалтинг друштво во РМ, кое е формирано во 1997 година, со седиште во Скопје и подружница во Битола, чија дејност е даночен и сметководствен консалтинг.

Drustvoto za konsalting uslugi SMETKOVODSTVO, FINANSII I DANOCI "SFID" e najgolemo konsalting drustvo vo RM, koe e formirano vo 1997 godina, so sediste vo Skopje i podruznica vo Bitola, cija dejnost e danocen i smetkovodstven konsalting.

Слични сајтови

Акоунтинг и Консултинг

5468 Акоунтинг & Консултинг е компанија за консултирање и сметководство со долго искуство на Повеќе »

Виасс

6995 Виасс Брокер ви нуди различни услуги и можност да се осигурувате во сите осигурителни компании Повеќе »

Комерцијална Банка Скопје

140 Банката е формирана во 1955 година како Комунална банка на град Скопје, специјализирана за Повеќе »

SuperFounders

5141 SuperFounders, мрежа за поддршка на стартапи, почна со своите работилници. На првата група Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Друштвото за консалтинг услуги "СФИД"