logo


29

A B C Store A B C Store

Компанијата основана со основна цел да понуди висок квалитет како на услугите така и на производите кои ги нуди. Нејзин главен приоритет се клиентите, и на нив става посебен акцент со цел да им овозможи полесен пристап до информатичката технологија и полесно остварување на визијата. За таа цел, ви нудиме широк асортиман на производи и услуги кои ви ги носи на чекор поблиску до вас. Единствен начин да ве увериме е да не посетите.

Kompanijata osnovana so osnovna cel da ponudi visok kvalitet kako na uslugite taka i na proizvodite koi gi nudi. Nejzin glaven prioritet se klientite, i na niv stava poseben akcent so cel da im ovozmozi polesen pristap do informatickata tehnologija i polesno ostvaruvane na vizijata. Za taa cel, vi nudime sirok asortiman na proizvodi i uslugi koi vi gi nosi na cekor poblisku do vas. Edinstven nacin da ve uverime e da ne posetite.

Слични сајтови

apollo.com.mk

3663 Во втората деценија од своето постоење Аполо е компанија специјализирана за дистрибуција за Повеќе »

DOMNET

741 Домнет дооел Скопје во делот од своите услуги ја нуди опцијата на интернет продавница,која се Повеќе »

mojtoner.mk

3660 mojtoner.mk е интернет продавница која располага со огромен избор на тонери, кертриџи, рибони Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар A B C Store